Τα αερόπλοια του μέλλοντος θα μεταφέρουν ολόκληρα κτίρια!

Ολόκληρα κτίρια θα μπορούν να μεταφέρονται από μία περιοχή σε μία άλλη με τη βοήθεια… ιπτάμενων δίσκων. Αυτές οι περίτεχνες ιπτάμενες συσκευές δεν θα είναι τίποτα άλλο παρά η νέα γενιά αερόπλοιων που θα μπορούν να μεταφέρουν φορτίο μεγαλύτερο από 150 τόνους.

Το σχήμα τους δεν θα θυμίζει σε τίποτα τα γνώριμα αερόπλοια. Θα μοιάζει με εκείνο του δίσκου ώστε να μπορούν να μεταφέρουν μεγάλο φορτίο και να παραμένουν σταθερά ανεξαρτήτως της διεύθυνσης και της έντασης των ανέμων. Ηδη μια εταιρεία στην Αυστραλία ετοιμάζει ένα τέτοιου τύπου αερόπλοιο, το οποίο θα έχει διάμετρο περίπου 150 μέτρα! Μάλιστα, η απόσταση που θα μπορεί να διανύει μεταφέροντας το φορτίο θα ξεπερνά τα 1.500 χιλιόμετρα. Οι υπεύθυνοι της εταιρείας SkyLifter πιστεύουν ότι τέτοιου τύπου αερόπλοια θα μπορούν να φανούν χρήσιμα για τη μεταφορά σταθμών πρώτων βοηθειών ή πρόχειρων νοσοκομείων σε περιοχές όπου έχει γίνει κάποια μεγάλη φυσική καταστροφή.

Σήμερα, τα μεγάλα μεταγωγικά ελικόπτερα έχουν τη δυνατότητα να μεταφέρουν μέχρι 30 τόνους φορτίο!  Τα μελλοντικά αερόπλοια θα μεταφέρουν πενταπλάσιο φορτίο και οι προωθητήρες που θα χρησιμοποιούν θα λειτουργούν με βιοντίζελ. Στην επιφάνεια του δίσκου θα υπάρχουν ηλιακοί συλλέκτες για να διοχετεύουν ρεύμα στα ηλεκτρονικά συστήματα διακυβέρνησης του σκάφους.

ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΥΤΑ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
Οι προφητείες του Νοστράδαμου για το τέλος του Κόσμου

Δείτε το συγκλονιστικό ντοκυμαντέρ για τις προφητείες του Νοστράδαμου...

Close