Επιστήμονες είναι σχεδόν σίγουροι ότι βρήκαν το πλάσμα Yeti της Σιβηρίας

Βρήκαν οι επιστήμονες αποδείξεις ύπαρξης ενός τριχωτού ανθρωπόμορφου πλάσματος, γνωστό ως Χιονάνθρωπος της Σιβηρίας ή Yeti της Σιβηρίας;

Ερευνητές ισχυρίζονται ότι είναι 95% βέβαιοι ότι το μυθικό πλάσμα ζει στην περιοχή Kemerovo της Σιβηρίας! Την περασμένη εβδομάδα, μια ομάδα διεθνών επιστημόνων συναντήθηκαν στη Μόσχα και στη συνέχεια έθεσαν ως επικρατέστερο σημείο να ζει ο Χιονάνθρωπος της Σιβηρίας την απομακρυσμένη ορεινή περιοχή Kemerovo .

Bigfoot (φώτο 1977, California)

Δεν πήρε πολύ καιρό για να εκδώσουν μια δήλωση (13 Οκτωβρίου 2011) στην επίσημη ιστοσελίδα του Kemerovo δηλώνοντας ότι είχαν βρει πατημασιές και διάφορα σημάδια με τα οποία τα Yetis οριοθετούν την περιοχή τους (όπως άλλα ζώα). Οι ερευνητές δήλωσαν ότι συνέλλεξαν αδιάσειστα στοιχεία για την ύπαρξη του Yeti στην Ορεινή Shoria (στο νότιο τμήμα του Kemerovo) και συγκεκριμένα στη σπηλιά Azasskaya. Ορισμένες τρίχες που βρέθηκαν στην περιοχή φαίνεται να ανήκουν σε Yeti σύμφωνα με τον Ρώσο επιστήμονα Anatoly Fokin και θα μελετηθούν περισσότερο σε ένα εργαστήριο για να προσδιορίζουν την προέλευσή τους.

Μερικοί είναι δύσπιστοι για την “ανακάληψη” του Yeti. Ήδη τον Ιούνιο 2011, άλλοι ερευνητές στην Καλιφόρνια οργάνωσαν μια συνέντευξη τύπου για να προσελκύσουν βοήθεια να πραγματοποιηθεί τεστ DNA. Ισχυρίστηκαν ότι βρέθηκαν δακτυλικά αποτυπώματα του Μεγαλοπόδαρου (Bigfoot) στα παράθυρα ενός αγροτικού αυτοκινήτου (του Jeffrey Gonzalez) στον Εθνικό Δρυμό της Sierra.

Δακτυλικά αποτυπώματα του Μεγαλοπόδαρου (Bigfoot) 2011

Πηγή: Huffigton Post

ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΥΤΑ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
21χρονα παιδιά κατασκεύασαν μετεωρολογικό μπαλόνι που έφτασε την στρατόσφαιρα!

Το μετεωρολογικό μπαλόνι του Josh Taylor, 21 ετών, website designer από το Guildford της Αγγλίας,...

Close