Βρέθηκε μεγάλο κρανίο στο Περού. Είναι εξωγήινο λένε ανθρωπολόγοι!

Μυστήριο καλύπτει το ασυνήθιστα μεγάλο κρανίο που βρέθηκε στο Περού (Peru). Αποτελείται από μαλακά μέρη που συναντάμε σε νεογνά, αλλά από σκληρά μέρη που συναντάμε σε ενηλίκους. Τρεις ανθρωπολόγοι συμφωνούν: «Δεν είναι ένα ανθρώπινο ον»!

Ένα μουμιοποιημένο επίμηκες κρανίο που βρέθηκε στο Περού θα μπορούσε να αποτελεί τελικά απόδειξη για την ύπαρξη των εξωγήινων!

Το δυσανάλογα μεγάλο κρανίο φέρνει σε αμηχανία τους ανθρωπολόγους. Είναι ένα από τα δύο λείψανα που βρέθηκαν στην πόλη της Andahuaylillas στη νότια επαρχία της Quispicanchi.

Οι σκελετοί ανακαλύφθηκαν από τον Renato Davila Riquelme, ο οποίος εργάζεται για το μουσείο Privado Ritos Andinos στην πόλη Cusco του νοτιοανατολικού Περού. Ανέφερε μάλισα ότι οι κοιλότητες των ματιών είναι πολύ μεγαλύτερες από ό, τι συνήθως στον άνθρωπο.

Υπάρχει ένα μαλακό σημείο στο κρανίο, το οποίο είναι ένα χαρακτηριστικό των παιδιών κατά το πρώτο έτος της ζωής τους, αλλά το κρανίο έχει επίσης δύο μεγάλα οστά που συναντώνται μόνο σε πολύ μεγαλύτερους ανθρώπους.

Ο Davila Riquelme είπε ότι τρεις ανθρωπολόγοι, από την Ισπανία και τη Ρωσία, έφτασαν στο μουσείο την περασμένη εβδομάδα για να εξετάσουν τα ευρήματα και συμφώνησαν ότι “δεν ήταν ένα ανθρώπινο ον και ότι θα διεξαγάγουν περαιτέρω μελέτες“.

Και πρόσθεσε: «Παρά το γεγονός ότι η αξιολόγηση ήταν επιφανειακή, είναι προφανές ότι τα χαρακτηριστικά του κρανίου δεν αντιστοιχούν σε καμία φυλή στον κόσμο».

Τα απομεινάρια του βολβού του ματιού με την εξέταση του DNA, θα ξεκαθαρίσει αν είναι ανθρώπινο ον ή όχι…

Πηγή: Daily Mail

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
Ρωσίδα κρατούσε εξωγήινο πτώμα στην κατάψυξη για 2 χρόνια!

Η Marta Yegorovnam ισχυρίζεται ότι βρήκε τον νεκρό εξωγήινο σ ' ένα σημείο συντριβής UFO...

Close