Στοιχειωμένο σπίτι τρομοκρατεί 5χρονο παιδί στην Αγγλία

Ο 5 χρόνος Dagan Gerrity από την Αγγλία ισχυρίζεται ότι δεν μπορεί να κοιμηθεί, γιατί ένας άντρας με γκρι δέρμα έρχεται κάθε βράδυ, κάθεται στο κρεβάτι του και τον κρατάει ξύπνιο μιλώντας του…

Όλα άρχισαν πριν περίπου 6 μήνες και συνεχίζουν μέχρι σήμερα“, δηλώνει ο πατέρας του μικρού, Dave Gerrity.

Ο Ντάγκαν είναι τρομοκρατημένος. Την πρώτη φορά που συνέβει τον ακούσαμε στην συσκευή ενδοεπικοινωνίας. Πήγα πάνω και έκλαιγε σαν τρελός. Στην αρχή σκεφτήκαμε ότι είχε κάποιο εφιάλτη ή ότι ήταν όλα στην φαντασία του. Φυσικά και δεν πίστεψα ότι οι ισχυρισμοί του μπορεί να ήταν αληθείς. Αλλά τώρα πια δεν υπάρχει αμφιβολία! Υπάρχουν φορές που ήμασταν μαζί του στο δωμάτιο και τον είδαμε να κοιτάζει ψηλά στην γωνία του δωματίου και να μιλάει.

Ο κύριος Gerrity υποστηρίζει επίσης ότι υπήρξαν περιστατικά όπου έπιπλα του σπιτιού μετακινήθηκαν χωρίς προφανή αιτία..

Επισκέπτες της οικογένειας έχουν επίσης παρόμοιες εμπειρίες. Συγκεκριμένα, κάποιοι δήλωσαν ότι εντόπισαν το πρόσωπο ενός άντρα στον τοίχο της τραπεζαρίας του τριώροφου σπιτιού, μετά την ανακαίνισή του.

Πριν την ανακαίνιση του τοίχου δεν υπήρχε κάτι στον τοίχο..Αλλά όσο στέγνωνε η μπογιά, βλέπαμε ότι ένα πρόσωπο άρχιζε να εμφανίζεται…“, δήλωσε ο Dave.

Οι γείτονες της οικογένειας, που μένουν στην άλλη πλευρά του “στοιχειωμένου” τοίχου, υποστηρίζουν ότι και οι ίδιοι έχουν βιώσει παραφυσικές εμπειρίες.

Μια μέρα, ενώ ήμουνα στο σπίτι, άκουσα κρότους και ομιλίες από τον επάνω όροφο που είναι ακατοίκητος. Ήξερα ότι γινόταν ανακαίνιση και εκεί, οπότε υπέθεσα ότι όλα είναι εντάξει. Τότε όμως ήρθε η γειτόνισσά μου και μου είπε ” Πήγα να δω και είχε δίκιο! Δεν ήταν κανένας επάνω!” Όλα αυτά μας έχουν τρομοκρατήσει. Η γυναίκα μου θέλει να μετακομίσουμε. Είναι κρίμα όμως γιατί μόλις τελειώσαμε την ανακαίνιση. Αλλά και γω δεν είμαι ήσυχος να μένω σε αυτό το σπίτι. Πιστεύω ότι οι εργασίες που κάναμε στο σπίτι, και εμείς αλλά και οι γείτονες, ενόχλησαν κάποιο πνεύμα“, δήλωσε ο Dave Gerrity.

Πηγή: Daily Mail

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
Η λίστα με τα πιθανότερα μέρη να βρούμε… εξωγήινους!

Επιστήμονες έφτιαξαν τη λίστα με τα πιθανότερα μέρη του σύμπαντος για την ύπαρξη εξωγήινης ζωής.

Close