Ο Μέμος Μπεγνής εξομολογείται ότι είδε το σώμα του από ψηλά!

memos-mpegnis

Ο Μέμος Μπεγνής αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι έχει κάνει ακούσια αστρικό ταξίδι και είδε το σώμα του από ψηλά!

memos_mpegnis_6«Έχω μεγάλη περιέργεια, αν και ξέρω πώς είναι, γιατί έχω βιώσει διάφορα περίεργα πράγματα. Έχω κάνει ακούσια αστρικό ταξίδι, έχω δει το σώμα μου από ψηλά» τόνισε στο περιοδικό «ΕΓΩ» και συνέχισε: «Συνέβη πριν από πολλά χρόνια. Δεν ξέρω για ποιο λόγο έγινε και για ποιο λόγο σταμάτησε να συμβαίνει».

Πώς συνέβη, όμως, αυτό; Το αισθάνθηκε; Ο επιτυχημένος ηθοποιός απάντησε: «Τελείως. Κάποιοι που θα το ακούσουν θα πουν “μ…ς λέει. Είδε όνειρο.” Όταν ξυπνάς από τον ύπνο όμως, έχει την αίσθηση του ονείρου. Ήταν απόλυτα πραγματικό. Συμβαίνει σε όλους τους ανθρώπους, απλά δεν το θυμούνται. Εγώ κατά κάποιο τρόπο το έζησα τη στιγμή που γινόταν και το θυμήθηκα. Είναι συγκλονιστικό. Ήταν τρομακτικό αλλά και πολύ ωραίο. Είναι πολύ μεγάλη ελευθερία. Δεν έχεις σώμα. Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε οι άνθρωποι είναι ότι δεν είμαστε ούτε το σώμα μας ούτε το μυαλό μας. Είμαστε η συνείδησή μας. Οπότε, επειδή ξέρω τι συμβαίνει στον θάνατο, είμαι απόλυτα εξοικειωμένος με αυτόν».

 

ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΥΤΑ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
Οι Γραμμές της Νάζκα (ντοκιμαντέρ)

Οι Γραμμές της Νάζκα είναι μία σειρά αρχαίων γεωγλυφικών στην έρημο Νάζκα του Περού.

Close