Εξωγήινοι και άνθρωποι μοιράζονται κομμάτια ίδιου DNA!

dna-alien

Ralph Pudritz

Ralph Pudritz

Σε περίπτωση που η θεωρία του αστροφυσικού Ralph Pudritz είναι σωστή τότε είναι πιο πιθανό να μας επισκεφτεί ένας Κλίνγκον από το Star Trek παρά το τρομερό τέρας της ταινίας Aliens.

klingon

Ο Ralf Pudritz του McMaster University in Hamilton στο Ontario υποστηρίζει ότι εάν υπάρχει ζωή στους γαλαξίες που γνωρίζουμε τότε τα εξωγήινα όντα δεν θα διαφέρουν πολύ από την δική μας εικόνα γιατί το DNA είναι μια «παγκόσμια σταθερά».

Το δεδομένο βέβαια των διαφορετικών κλιματολογικών συνθηκών που επικρατούν στους πλανήτες του σύμπαντος κάνει τους επιστήμονες να μιλούν για μικρές διαφοροποιήσεις των εξωγήινων σε σχέση με τους ανθρώπους προκειμένου να αντέξουν στις εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες ή την έλλειψη βαρύτητας.

«Η θερμοδυναμική είναι θεμελιώδης. Υπάρχει, όμως, και η θεωρία που λέει ότι ακόμη και σε πλανήτες με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, όντα μπορεί να επιβιώνουν ζώντας σε υπόγειες σήραγγες ή μετριάζοντας το πρόβλημα με τη βοήθεια της τεχνολογίας», λέει ο Καθηγητής του Hamilton, Ralph Pudritz ο οποίος πιστεύει ότι είναι εξαιρετικά εγωιστικό να πιστεύουμε πως είμαστε μόνοι εκεί έξω…

Πηγή: dailymail.co.uk

ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΥΤΑ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
Ξημέρωσε για 45 λεπτά τα μεσάνυχτα στη Χίο;

Το XFiles.gr έψαξε σε blogs της Χίου αλλά δεν βρήκε καμιά αναφορά στο παράξενο αυτό...

Close