Μούμιες εξωγήινων βρέθηκαν σε σπηλιά στο Περού! Επιστήμονας ισχυρίζεται ότι είναι αληθινές! (photos, video)

«Φωτιά» στο διαδίκτυο και στις θεωρίες συνωμοσίας που βλέπουν το φως κατά καιρούς, σχετικά με το αν εξωγήινοι έχουν επισκεφτεί τον πλανήτη μας, βάζει ένας επιστήμονας από το Περού, ο Δρ. Edson Vivanco ο οποίος παρουσίασε επίσημα αυτό που ο ίδιος αποκαλεί ως «μούμιες εξωγήινων» 1.700 ετών!

Οι μούμιες εξωγήινων, που ανακαλύφθηκαν στη Nazca, δεν ανήκουν σε ανθρώπινα όντα σύμφωνα με τον Dr Edson Vivanco.

Μια σειρά από 5 «μούμιες εξωγήινων» που ανακαλύφθηκαν πρόσφατα στο Περού είναι αληθινές σύμφωνα με επιστήμονα που συμμετέχει στην ομάδα ερευνών.

Ο Dr Edson Vivanco, ειδικός σε σκελετούς, αναφέρει ότι οι μούμιες εξωγήινων 1.700 ετών που βρέθηκαν στη νότια Αμερική δεν ανήκουν σε ανθρώπινα όντα.

Οι μούμιες με τρία δάχτυλα σε χέρια και πόδια ωστόσο έχουν χαρακτηριστεί ψεύτικες από άλλους επιστήμονες. Όμως ο Dr Edson Vivanco επισημαίνει ότι υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες που δείχνουν ότι τα σώματα είναι πραγματικά.

«Για να αναδημιουργήσεις ένα κρανίο με αυτά τα χαρακτηριστικά είναι πολύ δύσκολο έργο». Ο επιστήμονας επιμένει πως αν ήταν ψεύτικα θα έβγαινε πρώτος να το πει.

«Αυτή τη στιγμή μελετάμε τα αποδεικτικά στοιχεία και μέχρι στιγμής δεν έχουμε βρει τίποτα που να δείχνει ότι πρόκειται για απάτη ή ότι τα πτώματα τροποποιήθηκαν με οποιονδήποτε τρόπο. Έχουμε πολλά στοιχεία που μας οδηγούν να αποδείξουμε ότι είναι αληθινά».

Το video με τις μούμιες εξωγήινων δόθηκε στη δημοσιότητα τον Ιούνιο στην αρχαία πόλη Nazca, στο Περού. Αναρτήθηκε από το site Gaia.com που ισχυρίζεται ότι το σώμα εξωγήινου ανακαλύφθηκε κατά τη διάρκεια ανασκαφών σε μυστηριώδη σπήλαια.

Σε ντοκιμαντέρ σχετικά με το παράξενο εύρημα, ο Dr Konstantin Korotkov, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Αγίας Πετρούπολης, δήλωσε ότι σύμφωνα με αυτά τα χαρακτηριστικά δεν είναι μια δυσμορφία αλλά «ένα άλλο πλάσμα, ένα άλλο ανθρωποειδές».

Πηγή: SUN, newsit.gr, zougla.gr

You may also like...