Το FBI παραδέχεται για την πτώση ΑΤΙΑ στο Νέο Μεξικό το 1947

H δημοσιοποίηση χιλιάδων αρχείων του FBI στη διαδικτυακή πηγή The Vault μας φέρνει αντιμέτωπους με ένα υπηρεσιακό σημείωμα από τον Guy Hottel προς τον διευθυντή του και στο οποίο επισημαίνεται ότι τρεις ιπτάμενοι δίσκοι είχαν κάνει την εμφάνισή τους στο Νέο Μεξικό.

Στο σημείωμα, που φέρει τίτλο “Ιπτάμενοι Δίσκοι”, αποκαλύπτεται πως ο ερευνητής έδωσε πληροφορίες σε έναν ειδικό πράκτορα, ενώ περιέχεται και η περιγραφή των ιπτάμενων δίσκων. “Ένας ερευνητής της περιέγραψε τα ιπτάμενα αντικείμενα ως κυκλικά και με διάμετρο πενήντα περίπου μέτρων”, αναφέρεται.

Σε άλλο σημείο γίνεται και η περιγραφή των εξωγήινων που φέρεται να προσγειώθηκαν. “Σε κάθε ιπτάμενο δίσκο υπήρχαν τρία σώματα, τα οποία είχαν ανθρώπινο σχήμα αλλά ήταν κοντά”, αναφέρεται χαρακτηριστικά.

 

“Ο ιπτάμενος δίσκος έπεσε στο Νέο Μεξικό, γιατί η κυβέρνηση έχει ένα ραντάρ μεγάλης ισχύος σε αυτόν τον τομέα και πιστεύεται ότι αυτή η συσκευή παρενέβη στον μηχανισμό ελέγχου του δίσκου”, συνεχίζει στο έγγραφο και καταλήγει επισημαίνοντας πως δεν συνεχίστηκε η έρευνα.
Η πόλη του Roswell στο Νέο Μεξικό απέκτησε μεγάλη φήμη μετά από τις εκτεταμένες αναφορές ότι ένας ιπτάμενος δίσκος είχε συντριβεί κοντά σε στρατιωτική βάση τον Ιούλιο του 1947, ενώ εξετάζεται το κατά πόσο είναι αληθινές οι φωτογραφίες που απεικονίζουν έναν από τους εξωγήινους του Roswell.
Σε άλλο σημείωμα του 1947 επισημαίνεται ότι ένα αντικείμενο, που παρουσιάζεται ως ιπτάμενος δίσκος, είχε πέσει κοντά στο Roswell.
Ο δίσκος είχε “εξαγωνικό σχήμα” και “μπλέχτηκε σε ένα μπαλόνι από ένα καλώδιο”, επισημαίνεται στο υπόμνημα, που είχε την ένδειξη “Επείγον” και αποδέκτη τον διευθυντή του FBI.

Πηγή: news247.gr

You may also like...

1 Response

  1. April 7, 2013

    […] με το αν ήταν αληθινό ή ψεύτικο το περιστατικό του Roswell το 1947 στο Νέο Μεξικό. Φυσικά επιβεβαιώθηκαν όλοι οι […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.