Η βόλτα με το σκύλο αποκάλυψε…. ΑΤΙΑ!

Το μεσημέρι της 23ης Ιουλίου 2009, ο Bob Atkin είχε βγάλει βόλτα το σκύλο του στην περιοχή Cumbria της Βρετανίας. Κάποια στιγμή αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το κινητό του τηλεφώνου, για να μαγνητοσκοπήσει το παιχνίδι του σκύλου ο οποίος γαύγιζε τρομαγμένος σε μία… δεξαμενή νερού.

Καθώς έβλεπε το βίντεο που είχε τραβήξει, παρατήρησε ένα περίεργο ιπτάμενο αντικείμενο μαύρου χρώματος, το οποίο διέσχιζε τον ουρανό με τεράστια ταχύτητα! Προσπάθησε να καταλάβει τι ακριβώς ήταν, βλέποντας ξανά και ξανά την εικόνα σε slow motion, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. «Το περίεργο αντικείμενο εμφανίζεται σε αυτό το βίντεο για περίπου ένα δευτερόλεπτο και πρέπει να δει κανείς πολλές φορές το στιγμιότυπο ή να κάνει pause, για να το αντιληφθεί», λέει ο ίδιος.

Ήταν άραγε κάποιο πουλί ή έντομο; Κάποιο «σκουπιδάκι» που πέρασε μπροστά από την κάμερα; Θα να μπορούσε να ήταν κάποιο είδος στρατιωτικής άσκησης; Ή μήπως κάποιο UFO; Δείτε μόνοι σας το βίντεο μήπως καταφέρετε να δώσετε απάντηση! Το «περίεργο σημάδι» εμφανίζεται στο 0.03.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.