“Οι Εξωγήινοι υπάρχουν!” λέει ο αστροναύτης Edgar Mitchell του Apollo 14!

Ο Edgar Mitchell της αποστολής Apollo 14

Ένας άνθρωπος που έχει περπατήσει στο Φεγγάρι, ο Edgar Mitchell της αποστολής Apollo 14, δήλωσε πως του έχει ειπωθεί ότι παντοδύναμοι εξωγήινοι βρίσκονται εδώ και 60 χρόνια ανάμεσά μας και πως οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι έχουν συγκαλύψει προσεκτικά την όλη υπόθεση. Οι ισχυρισμοί του Mitchell έχουν προκαλέσει μεγάλη εντύπωση τις τελευταίες ημέρες (τέλη Ιουλίου 2008) όταν ακούστηκαν στον αέρα σε μια βρετανική ραδιοφωνική εκπομπή. Αλλά με μια πιο προσεκτική εξέταση, αυτά που δήλωσε ο απόμαχος αστροναύτης πιθανότατα δεν ήταν ούτε τόσο κοσμοϊστορικά, ούτε τελικά και τόσο νέα.

Οι εξωγήινοι έχουν επικοινωνήσει με τους ανθρώπους αρκετές φορές αλλά οι κυβερνήσεις έχουν κρύψει την αλήθεια για 60 χρόνια, ισχυρίστηκε ο έκτος άνθρωπος που περπάτησε στο Φεγγάρι. Ο αστροναύτης του Apollo 14 Δρ. Edgar Mitchell είπε πως ήταν ενήμερος για πολλές επισκέψεις UFO στη Γη κατά τη διάρκεια της καριέρας του στη NASA και πως κάθε τέτοια επίσκεψη έχει συγκαλυφθεί. Ο Mitchell που είναι 77 ετών, δήλωσε κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής συνέντευξης (23 Ιουλίου 2008) πως πηγές από την υπηρεσία διαστήματος που είχαν έρθει σε επαφές με εξωγήινους περιέγραψαν τα όντα ως ‘μικρά ανθρωπάκια που έχουν περίεργη όψη’. Είπε πως οι υποτιθέμενοι εξωγήινοι μοιάζουν με την παραδοσιακή εικόνα ενός μικρόσωμου όντος με μεγάλα μάτια και κεφάλι.

Ισχυρίστηκε ότι η τεχνολογία μας δεν είναι ούτε κατά διάνοια τόσο ανεπτυγμένη όσο εκείνων και εάν η στάση τους ήταν εχθρική απέναντί μας θα είχαμε ήδη εξαφανιστεί. Ο Δρ. Mitchell μαζί με τον διοικητή του Apollo 14 Alan Shepard είναι εκείνοι που έχουν κάνει τον πιο μακρόχρονο περίπατο στη Σελήνη που έφτασε στις 9 ώρες και 17 λεπτά στην αποστολή τους το 1971.

Συμβαίνει να έχω το προνόμιο να γνωρίζω το γεγονός ότι έχουμε δεχτεί επισκέψεις στον πλανήτη μας και πως τα φαινόμενα που σχετίζονται με τα UFO είναι αληθινά“, ήταν η δήλωση του Mitchell που τράβηξε την προσοχή της κοινής γνώμης. “Έχει συγκαλυφθεί πολύ καλά από τις κυβερνήσεις μας εδώ και 60 χρόνια, αλλά σταδιακά διαρρέει και κάποιοι από εμάς έχουμε το προνόμιο να έχουμε ενημέρωση σχετικά με το γεγονός.”

Ο Mitchell που είχε Bachelor of Science στην αεροναυτική μηχανική και Doctor of Science στην αεροναυτική και αστροναυτική ισχυρίστηκε ότι το Roswell είναι μια πραγματικότητα και πως παρόμοιες εξωγήινες επισκέψεις συνεχίζουν να αποτελούν αντικείμενο έρευνας. Είπε στον έκπληκτο Nick Margerrison του Kerrang Radio: “Η υπόθεση αρχίζει πραγματικά να ανοίγει. Πιστεύω πως βρισκόμαστε κοντά σε μια πολύ μεγάλη αποκάλυψη και κάποιοι σοβαροί οργανισμοί κινούνται προς αυτήν την κατεύθυνση.

Ο κ. Margerrison σχολίασε: “Νόμιζα πως βρισκόμουν αντιμέτωπος με κάποιο είδος χιούμορ των αστροναυτών αλλά εκείνος δήλωσε με απόλυτη σοβαρότητα ότι οι εξωγήινοι υπάρχουν σίγουρα και δεν υπάρχει κάποια αμφισβήτηση γι’ αυτό.”

Αξιωματικοί της NASA ωστόσο, αντέδρασαν γρήγορα για να κάνουν τα σχόλια να καταλαγιάσουν. Σε μια δήλωση ένας εκπρόσωπος είπε: “Η NASA δεν ανιχνεύει UFO. Δεν είναι αναμειγμένη σε οποιουδήποτε είδους συγκάλυψη αναφορικά με την εξωγήινη ζωή στον πλανήτη αυτό ή οπουδήποτε αλλού στο σύμπαν. Ο Δρ. Mitchell είναι ένας σημαντικός Αμερικάνος, αλλά δεν μοιραζόμαστε τις απόψεις του στο ζήτημα αυτό.”
Είναι οι δηλώσεις του Mitchell πραγματικά τόσο σημαντικές όσο φαίνονται;

“Τυγχάνει να έχω το προνόμιο να γνωρίζω το γεγονός ότι έχουμε δεχτεί επισκέψεις στον πλανήτη μας και ότι το φαινόμενο των UFO είναι πραγματικό παρόλο που έχει καλυφθεί από τις κυβερνήσεις για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα,” ήταν λοιπόν η δήλωση του Mitchell στον Nick Margerrison του Kerrang Radio, που ξεσήκωσε τις αντιδράσεις της NASA αλλά και το ενδιαφέρον πολλών ανθρώπων που ασχολούνται με το φαινόμενο των UFO.

Η παραπάνω δήλωση του Mitchell φέρνει στο νου εικόνες που παραπέμπουν στους μικρούς γκρι ανθρωπάκους που απεικονίζονται στις περισσότερες ιστορίες επιστημονικής φαντασίας και που κατέχουν τεχνολογία που είναι πολύ υψηλότερη από τη δική μας, τόσο υψηλή που θα μπορούσαν να μας εξαφανίσουν από προσώπου γης εάν το επιλέγανε. Αυτή είναι και η θέαση πολλών εκατομμυρίων ανθρώπων που πιστεύουν ότι οι εξωγήινοι πιλοτάρουν τουλάχιστον μερικά από τα αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα που έχουν αναφερθεί εδώ και 60 χρόνια. Αλλά το γεγονός ότι η δήλωση αυτή προέρχεται από έναν διάσημο αστροναύτη που έχει μιλήσει με στρατιωτικές πηγές που υποτίθεται ότι γνωρίζουν τα πράγματα από μέσα, δίνει στην αναγγελία του Mitchell μια μεγαλύτερη εγκυρότητα.

Ο Mitchell τόνισε πως οι θεάσεις UFO στις οποίες αναφέρεται δε βασίζονται στη δική του προσωπική εμπειρία ως αστροναύτη της NASA, αλλά κυρίως σε ανεπίσημες συνομιλίες που είχε με αυτόπτες μάρτυρες που αφορούν στο περιστατικό του 1947 στο Roswell και σε άλλες θεάσεις. Έδωσε ιδιαίτερο βάρος στην εμπειρία ενός ναυάρχου του Ναυτικού που προσπάθησε να διερευνήσει τους ισχυρισμούς ενός αυτόπτη μάρτυρα αλλά από προσωπικό υψηλής μυστικότητας του στερήθηκε κάθε δυνατότητα να το κάνει.

Είναι γνωστό ότι κάποιοι αξιωματικοί του στρατού υποπτεύθηκαν πως υπήρχε κάτι περίεργο σχετικά με το Roswell, ακόμα και μετά από την ανακοίνωση της Αμερικάνικης Αεροπορίας το 1997 που έλεγε ότι είχε εξηγήσει πλήρως τις αναφορές που σχετιζόντουσαν με UFO και πως έκλεινε τα αρχεία αυτού του θέματος. Ο γνωστότερος από εκείνους που πίστευαν ότι κάτι περίεργο συνέβη τότε ήταν ο απόμαχος της αεροπορίας συνταγματάρχης Philip Corso, που διέδωσε όσα ήξερε (μαζί με όσα είχε ακούσει από άλλους) σχετικά με τη συνομωσία των εξωγήινων σε ένα βιβλίο με τίτλο ‘Η Ημέρα μετά το Roswell’ (The Day After Roswell).

Σε μια συνέντευξή του το 1997 ο Corso είπε στον Alan Boyle του cosmiclog ότι έγραψε το βιβλίο επειδή κάποιο άτομο που αποτελούσε πηγή κλειδί για όσα ήξερε έφυγε από τη ζωή, απαλλάσσοντάς τον από το να παραμένει στη σιωπή. Ο ίδιος ο Corso πέθανε ένα χρόνο μετά τη συνέντευξη αλλά υπάρχουν σίγουρα άλλες στρατιωτικές πηγές που κρατάνε μυστικά από δεύτερο ή τρίτο χέρι. Έτσι δεν είναι και τόσο φοβερό το γεγονός ότι ο Mitchell ‘έχει το προνόμιο’ να έχει ακούσει μερικά από αυτά τα μυστικά και ούτε είναι τόσο καινούργιο για να προκαλέσει τέτοια δημόσια προσοχή.

Όλη η συνέντευξη του Edgar Mitchell στο Kerrang Radio (23 Ιουλίου 2008)

Διαβάστε περισσότερα (στα Αγγλικά): http://dsc.discovery.com/space/qa/alien-ufo-edgar-mitchell.html

Πηγή: Esoterica.gr

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.