Αστυνομικοί είδαν μάγισσες να πετάνε πάνω από νεκροταφείο…!

Η πόλη Monterrey του Μεξικού έγινε το επίκεντρο μιας περίεργης πτήσης «μαγισσών». Το περιστατικό συνέβη πριν από μερικά χρόνια στα περίχωρα της Monterrey και απασχόλησε τα μεξικανικά μέσα ενημέρωσης για αρκετό καιρό. Συγκεκριμένα συνέβη στις 16 Ιανουαρίου 2004. Μάλιστα, η πτήση της μίας μάγισσας έχει καταγραφεί και σε βίντεο.

Στις έρευνες ζητήθηκε η γνώμη της λέσχης παρατήρησης UFO του Μεξικού. Αφού οι «ειδικοί» μελέτησαν το βίντεο, κατέληξαν ότι πρόκειται για πλάσμα με ανθρώπινη μορφή, που φορά κάπα και κάτι που μοιάζει με μυτερό καπέλο.

Στον ισχυρισμό αυτό προστέθηκαν οι καταθέσεις δύο αστυνομικών της μικρής αυτής πόλης, οι οποίοι υποστήριξαν ότι είδαν δύο πλάσματα να πετούν σε κύκλους, πάνω από το νεκροταφείο. Μάλιστα, ο ένας βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής, όταν η μία μάγισσα του επιτέθηκε! Τον Leonardo Samaniego από το αστυνομικό τμήμα της Guadalupe. Η μάγισσα ήταν μαυροφορεμένη και είχε τεράστια κυρτά νύχια. Ο αστυνομικός, μετά την απροσδόκητη αυτή συνάντηση, χρειάστηκε ιατρική περίθαλψη. (φαίνεται στο VIDEO ότι ο αστυνομικός τρέμει)

 

Πηγή: Newsbomb.gr

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.