Ρωσία: Σχηματίστηκε σταυρός στον ουρανό (video)

Sharya-crossΟ Vladimir Rostovcev, κάτοικος της πόλης Sharya, στην Ρωσία, έγινε μάρτυρας ενός απίστευτου περιστατικού.

Συγκεκριμένα, την ώρα που ετοιμαζόταν να πάει στη δουλειά του, συνειδητοποίησε ότι δεν μπορούσε να βάλει μπροστά το αυτοκίνητο του.

Κοιτώντας τότε προς τον ουρανό, αντίκρισε ένα απίστευτο σημάδι. Στον ουρανό πάνω από το σπίτι του είδε έναν λαμπερό σταυρό, ο οποίος λίγα λεπτά αργότερα διαλύθηκε.

«Είναι περίεργο, αλλά αφού εξαφανίστηκε ο σταυρός, το αυτοκίνητό μου δεν αντιμετώπιζε πλέον κανένα πρόβλημα», ανέφερε ο ίδιος μετά το περίεργο αυτό συμβάν.

You may also like...

1 Response

 1. eyesoftheallseeing says:

  http://www.tlig.org/el/messages/830/

  Το Σημείο Του Υιού Του Ανθρώπου
  23 Δεκεμβρίου, 1993

  Δάσκαλε, η συκιά θα αρχίσει να σχηματίζει τα σύκα της,
  και τα αμπέλια θα αρχίσουν να βλασταίνουν.

  Όχι, νύφη Μου, η συκιά έχει κιόλας σχηματίσει τα σύκα της και τα αμπέλια έχουν κιόλας βλαστήσει. Κόρη Μου, δεν μπορείς να δεις; Δεν πρόσεξες το Σημείο Μου στον ουρανό; 1 Άκου και γράφε: γενεά, συνεχώς σου έστελνα και ακόμη σου στέλνω τους αγγέλους Μου 2 , για να συνάξουν τους εκλεκτούς Μου από τους τέσσερις ανέμους – από τη μια άκρη του ουρανού στην άλλη – για να βρίσκονται σε ετοιμότητα γιατί ο Νυμφίος σύντομα θα κατέβει από τον ουρανό και θα είναι μαζί σας. Ο σημερινός σας κόσμος γρήγορα θα φθαρεί. Σας στέλνω τους αγγέλους Μου για να συγκεντρώσουν τους εκλεκτούς Μου, τον λαό Μου, για να ανανεώσουν την Εκκλησία Μου. Δεν το προσέξατε; Δεν καταλάβατε; Ακόμη δεν διακρίνετε το Σημείο Μου;

  Σήμερα το Άγιο Πνεύμα Μου αρπάζει τον ένα από τους δύο, τον τυλίγει με την λαμπρή Φλόγα Του και τον στέλνει έξω για να γίνει μάρτυρας του Υψίστου. Το Άγιο Πνεύμα Μου ανυψώνει τον ένα ενώ αφήνει τον άλλο πίσω στο χώμα, ανάμεσα στο χώμα, έναν παίρνει, άλλον αφήνει. Το Άγιο Πνεύμα Μου, σαν άνεμος, πνέει όπου θέλει – ακούς τον ήχο του αλλά δεν μπορείς να καταλάβεις από πού έρχεται ή πού πηγαίνει. Το Άγιο Πνεύμα Μου, σαν Νυμφίος, φανερώνεται στις μέρες σας για να σας ελκύσει, να σας σαγηνεύσει και να σας νυμφευθεί. Το Άγιο Πνεύμα Μου τοποθετείται σαν πολύτιμος ακρογωνιαίος λίθος μέσα στην καρδιά σας για να γίνει ο θεμέλιος λίθος της πίστης σας, της αγάπης σας και του ζήλου σας για Μένα τον Θεό σας. Το Άγιο Πνεύμα Μου, στις μέρες σας, πνέει πάνω σας, με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο. Η Πνοή Του είναι σαν ποτάμι που ρέει προς κάθε κατεύθυνση, και όπου κυλάει αυτό το ποτάμι, φυτρώνουν καρποφόρα δένδρα με φύλλα που ποτέ δεν μαραίνονται αλλά είναι θεραπευτικά, και όποιος τρώει απ’ αυτά θεραπεύεται.

  Ναι, το Άγιο Πνεύμα Μου είναι μια ζωοδότρια πηγή, η εσωτερική Δύναμη της Βασιλείας Μου, που αναδεικνύει μαθητές της Σοφίας. Το Άγιο Πνεύμα Μου οικοδομεί, ανανεώνει και ομορφαίνει, αλλά ο Απατεώνας καταστρέφει και χτυπάει μέχρι θανάτου ό,τι είναι άγιο. Πώς δεν μπορείτε να διακρίνετε το εκθαμβωτικό Φως του Αγίου Μου Πνεύματος; Όπως το φως επτά ημερών συγκεντρωμένο σε μια, λάμπει σήμερα το Άγιο Πνεύμα Μου στον ουρανό – τούτο το Σημείο του Υιού του Ανθρώπου που φανερώνεται στον ουρανό 3 δεν σας είναι αρκετό; Σαν τον βοσκό που συγκεντρώνει το κοπάδι του, το Άγιο Πνεύμα Μου συνάζει και σώζει το σκορπισμένο κοπάδι. Σας αποκαλύπτω πράγματα κρυφά και άγνωστα για σας, γενεά, στον κατάλληλο καιρό, σας αποκαλύπτω αυτά τα πράγματα. Είτε δεξιά είτε αριστερά στραφείτε, θα δείτε το εκθαμβωτικό Σημείο του Αγίου Μου Πνεύματος στον ουρανό και τ’ αυτιά σας θ’ ακούσουν:

  Εγώ Είμαι! 4 Ο Ων είναι μαζί σας στην καρδιά. Ο Ων είναι εδώ για να χτίσει τις ελπίδες σας, τη δύναμή σας, την πίστη σας και την αγάπη σας. Παιδί Μου, “Κούμι!” Σήκω τώρα εσύ που έχεις από καιρό χαθεί. Σήκω τώρα, παιδί Μου, και πάρε τη θέση σου. Εδώ βρίσκεται ένα ποιμαντικό ραβδί – θα κατευθύνω την ψυχή σου για να δεχθεί οδηγίες. Πήγαινε έξω τώρα και ψάξε για τα υπόλοιπα χαμένα Μου πρόβατα. Μην αποκάνεις Εγώ θα σε μεταφέρω στους Ώμους Μου. Σήμερα, Εγώ ο Ίδιος θα συγκεντρώσω τα πρόβατά Μου…

  Αχ, γενεά, πώς μπορείς να ζητάς περισσότερα σημεία, περισσότερα από το Σημείο του Υιού του Ανθρώπου που σου φανερώνω σήμερα; Ποιος άνθρωπος δεν μπορεί, πράγματι, να δει τις προθέσεις Μου; Λέω την Αλήθεια κι όμως δεν πιστεύετε ότι είμαι Εγώ αυτός που μιλάει – πώς γίνεται να μην διακρίνετε την Φωνή Μου; Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς ίσιωσαν οι δρόμοι αυτών που ζούσαν στο χώμα; Αναρωτηθήκατε ποιος ήταν αυτός που…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.