Νεκρό 9χρονο παιδάκι, φύλακας άγγελος της ξαδέρφης του!

Η φωτογραφία όπου σύμφωνα με τον πατέρα του Nicolas απεικονίζει το πνεύμα του!

Η φωτογραφία όπου σύμφωνα με τον πατέρα του Nicolas απεικονίζεται το πνεύμα του!

Ο πατέρας του 9χρονου Nicolas McCabe, ο οποίος σκοτώθηκε από τον ανεμοστρόβιλο που χτύπησε το σχολείο του στο Moore της Oklahoma, είναι πεπεισμένος ότι ο γιος του προστατεύει σαν φύλακας-άγγελος τη μικρή του ξαδέρφη!

oklahoma

school

nicolas

nicolas-mccabeΟ μικρός Nicolas έπεσε θύμα του ανεμοστρόβιλου τον περασμένο Μάιο ωστόσο, όπως δηλώνει ο πατέρας του, βρίσκεται πάντα στο πλευρό της μικρότερης ξαδέρφης του, σαν φύλακας-άγγελος.

Μάλιστα υποστηρίζει πως τα όσα λέει επιβεβαιώνονται από μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται μια περίεργη λάμψη και ένα πρόσωπο ακριβώς πίσω από τη μικρή. Η φωτογραφία τραβήχτηκε στις 4 Ιουλίου.

Ο Scott McCabe είναι βέβαιος ότι η φιγούρα που διακρίνεται είναι ο γιος του, καθώς τη στιγμή που τραβήχθηκε η φωτογραφία δεν υπήρχε τίποτα ή κανείς άλλος πίσω από το κοριτσάκι. Όταν είδε την φωτογραφία με τον αδερφό του (πατέρα της μικρής Madison), τους σηκώθηκε η τρίχα όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στην εφημερίδα.

pateras

Νιώθω ότι είναι ακόμα εδώ“, συνεχίζει, σύμφωνα με την Daily Mail.

Πιστεύω ότι είναι ακόμα εδώ και μας βλέπει“, δηλώνει ο πατέρας, που γνωρίζει ότι θα υπάρξουν αρκετοί που θα αμφισβητήσουν τα λεγόμενά του. Επίσης, σημειώνει ότι ο νεκρός γιος του λάτρευε τα πυροτεχνήματα… (στη φωτογραφία η ξαδέρφη του παίζει με πυροτεχνήματα λόγω της εθνικής τους εορτής)

nicolas-photo

Πηγή: Daily Mail

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.