Ξημέρωσε για 45 λεπτά τα μεσάνυχτα στη Χίο;

Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί σε διάφορα blogs η παρακάτω είδηση:

ksimerose-gia-deka-pente-lepta-ta-mesanixta-sti-xioΣοκ και δέος προκαλεί το πρωτόγνωρο και ανεξήγητο φαινόμενο που συνέβη τα μεσάνυχτα της Tρίτης στη Χίο…
Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους για 45 λεπτά περίπου γύρω στις 2:35 τα ξημερώματα, η νύχτα έγινε μέρα στη κυριολεξία.Ναι καλά ακούσατε ο ήλιος ανέτειλε πρόωρα και όλα έδειχναν πως μια νέα μέρα ξεκινά. Οι περισσότεροι μάλιστα δίχως να χουν καταλάβει τι πραγματικά είχε γίνει θεώρησαν πως χάλασαν τα ρολόγια τους και σηκώθηκαν από τα κρεβάτια τους για να πάνε κανονικά στις δουλειές τους.

Στη συνέχεια εικόνες αποδιοργάνωσης και αναστάτωσης διαδραματίστηκαν στο νησί μιας και πολλοί μαθητές πήγαν κανονικά στα σχολεία τους για μάθημα, πολλοί εργαζόμενοι πήγαν στις δουλειές τους καθώς και ελεύθεροι επαγγελματίες άνοιξαν κανονικά τα μαγαζιά τους. Όμως όλοι παρατηρούσαν πως κάτι δε πάει καλά μιας και η τηλεόραση έδειχνε ακόμα τελεμάρκετινγκ, στα ραδιόφωνα καμία εκπομπή δεν είχε ξεκινήσει ακόμη,εφημερίδες δεν υπήρχαν στα περίπτερα και η κίνηση στους δρόμους δεν ήταν η συνηθισμένη.

Κρίση πανικού επίσης πάθανε οι αρτοποιοί μιας και δε μπορούσαν να πιστέψουν πως δεν θα ήταν σε θέση να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους εγκαίρως. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως μεγάλη πτώση του τζίρου σημειώθηκε στα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης μιας και όλοι γύρισαν πρόωρα στα σπίτια τους και δε κατανάλωσαν τις συνηθισμένες ποσότητες αλκοόλ.

Η κορύφωση της αναστάτωσης προήλθε όταν ο ουρανός ξανασκοτείνιασε και η “νύχτα” συνεχίστηκε κανονικά. Σ’αυτό το σημείο ο κόσμος έντρομος και πανικόβλητος βγήκε στους δρόμους και σκηνές αναρχίας εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια όλων.
“Είδατε οτι μας ψεκάζουν;” φώναζαν κάποιοι.
“Έρχεται το τέλος του κόσμου” ακουγόταν από πολλούς.
Ο κόσμος έχασε τη ψυχραιμία του και η οργή και η αγανάκτηση κυρίεψε τους πάντες.
“Μας κοροϊδεύουν όλοι. Μέχρι και ο θεός” δήλωσε η κ. Τούλα κάτοικος του νησιού σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό.

Μικρής έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν στη συνέχεια χωρίς όμως να πάρουν μεγάλες εκτάσεις καθώς αστυνομικές δυνάμεις καταστολής παρενέβησαν έγκαιρα, που ευτυχώς βρισκόντουσαν εν ωρα υπηρεσίας μιας κ αυτοί ξεγελάστηκαν από το ανεξήγητο φαινόμενο και πήγαν πρόωρα στη δουλειά τους.Διαφορετικά ίσως να θρηνούσαμε και θύματα.

Να σημειωθεί πως στη συνέχεια ξημέρωσε κανονικά στο νησί της Χίου και η τάξη και οι κανονικοί ρυθμοί ζωής φαίνεται να έχουν αποκατασταθεί πλήρως. Το φαινόμενο έχει συγκλονίσει και τρομοκρατήσει παγκοσμίως όλους τους επιστημονικούς φορείς, που μέχρι στιγμής δε μπορούν να δώσουν την παραμικρή εξήγηση για τα αίτια που προκάλεσαν αυτό το ανώμαλο καιρικό φαινόμενο.

Το XFiles.gr έψαξε σε blogs της Χίου αλλά δεν βρήκε καμιά αναφορά στο παράξενο αυτό φαινόμενο. Θεωρούμε λοιπόν ότι είναι φάρσα όπως αναφέρει και το Chios Press

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.