Ο Πάπας Φραγκίσκος θα βαφτίσει ακόμα και εξωγήινους!

Pope_aliens_extraterrestrials_truth

Άνοιγμα και σε άγνωστους πλανήτες μετά τους ομοφυλόφιλους, τους άθεους και τις άγαμες μητέρες κάνει ο Πάπας Φραγκίσκος καθώς δήλωσε έτοιμος να βαφτίσει ακόμα και εξωγήινους αν προσγειωθούν στο Βατικανό αναρωτώμενος «ποιοι είμαστε εμείς για να κλείνουμε τις πόρτες;».

Όπως είπε στο κήρυγμά του για την αποδοχή ο Καθολικισμός είναι μια εκκλησία με «ανοιχτές θύρες» προσθέτοντας ότι είναι στο χέρι των Χριστιανών να αποδέχονται το Άγιο Πνεύμα όσο και «αδιανόητη» ή «απίστευτη» μπορεί να είναι η εμφάνισή του.

General Audience of Pope Francis at St Peter's Square, Rome, Italy - 07 May 2014«Για παράδειγμα αν αύριο μια αποστολή Αρειανών ερχόταν σε εμάς και ένας από αυτούς έλεγε “θέλω να βαφτιστώ!” τι θα συνέβαινε;» ανέφερε ο Ποντίφικας.

«Για Αρειανούς μιλάμε, ε; Πράσινα ανθρωπάκια με μεγάλες μύτες και μεγάλα αυτιά, σαν αυτά στις παιδικές ζωγραφιές» διευκρίνισε ο Πάπας Φραγκίσκος.

Και κατέληξε λέγοντας ότι ο Χριστιανισμός από την αρχή της εμφάνισής του πάλεψε με τον πειρασμό της απόρριψης «της ζώσας εμφάνισης του Θεού» σε διάφορες μορφές. «Όταν ο Θεός μας δείχνει το δρόμο, ποιοι είμαστε εμείς για να πούμε “Όχι Κύριε δεν είναι λογικό. Όχι να το κάνουμε έτσι”. Ποιοι είμαστε εμείς για να κλείνουμε πόρτες;»

Πηγή: defencenet.gr

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.