Οι Απόρρητοι Φάκελοι της NASA (ντοκυμαντέρ)

ntokimanter-astronautes

Αμέτρητα μυστηριώδη ιπτάμενα αντικείμενα έχουν καταγραφεί κατά καιρούς απο τις κάμερες της NASA, ενώ πολλοί αστροναύτες έχουν αναφέρει θεάσεις UFO.

Σε αυτό το Ντοκιμαντέρ θα αναλυθεί το υλικό αυτών των περιέργων καταγραφών και θα ακούσουμε αστροναύτες και επιστήμονες που εξετάζουν την πιθανότητα να μην είμαστε μόνοι σε αυτό το Σύμπαν.

You may also like...

2 Responses

  1. nikos karagounis makrakomi says:

    καλο αλλα θελουμε ακομα αποδειξεις με επιστημονικα δεδομενα.τοσα εχουν ειπωθει και γραφτει για το θεμα αλλα καμμια αποδειξη. φυσικα και πιστευω οτι δεν ειμαστε μονοι στο συμπαν αλλα τελικα τοσα χρονια περιμενουμε μια παρουσια κατι που να αλλαζει τελικα το θολο τοπιο αλλα μαλλον εμεις δεν θα ζουμε την ημερα της κρισης.ισως ειναι καλυτερα που μας παρακολουθουν απο ψηλα παρα να ερθουμε σε επαφη τελικα οπως λεει και ο στηβεν χοκινγκ.

  1. July 12, 2014

    […] Αμέτρητα μυστηριώδη ιπτάμενα αντικείμενα έχουν καταγραφεί κατά καιρούς απο τις κάμερες της NASA, ενώ πολλοί αστροναύτες έχουν αναφέρει θεάσεις UFO.Σε αυτό το Ντοκιμαντέρ θα αναλυθεί το υλικό αυτών των περιέργων καταγραφών και θα ακούσουμε αστροναύτες και επιστήμονες που εξετάζουν την πιθανότητα να μην είμαστε μόνοι σε αυτό το Σύμπαν. Το διαβάσαμε: xfiles.gr […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.