Μάχη με άγνωστα αντικείμενα (UFO) στη Γαλλία του 1608 μ.Χ.

france-ufo-alien-battle-1608
Τον Αύγουστο του 1608, οι άνθρωποι της νότιας Γαλλίας, από τη Μασσαλία μέχρι και τη Γένοβα, βιώσαν μία απίστευτη εμπειρία, όπως αναφέρεται σε ένα χρονικό με τίτλο, “Discours des terribles et espouvantables signes apparus sur la mer Gennes“. Στον ουρανό πάνω από το Martigues μια εναέρια μάχη έλαβε χώρα η οποία και άφησε μια μυρωδιά από νιτρικό κάλιο (πυρίτιδα).

Οι κάτοικοι της Νίκαιας είδαν τρία περίεργα φωτεινά αντικείμενα (UFO) που κινούνται με μεγάλη ταχύτητα πάνω από την πόλη. Τα σκάφη σταμάτησαν κοντά σε ένα φρούριο, ενώ στη συνέχεια χαμήλωσαν κοντά στην επιφάνεια της θάλασσας προκαλώντας το νερό να βράσει και να απελευθερώσει έναν ατμό κοκκινωπού χρώματος.

Προς έκπληξη των θεατών, δύο ανθρωποειδή όντα με μεγάλα κεφάλια και μεγάλα φωτεινά μάτια, πέρασαν αρκετές ώρες εκτελώντας κάποια περίεργη εργασία. Οι στρατιώτες του φρουρίου πραγματοποίησαν περισσότερα από οκτακόσια χτυπήματα με τα κανόνια τους, στη προσπάθειά τους να εκδιώξουν τους εισβολείς!

To site http://skepticalhumanities.com/2012/03/12/ufos-in-1608-france/ θεωρεί ότι το αρχικό κείμενο μπορεί να έχει παραποιηθεί και να έχει αλλοιωθεί η πραγματική ιστορία.

Πηγή: abovetopsecret.com

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.