“Είδα ανθρώπινες μορφές με διαστημικές στολές να περπατούν στην επιφάνεια του Άρη!”

total-recall-original-marsΜια γυναίκα με το όνομα Jackie, που ισχυρίζεται ότι είναι πρώην εργαζόμενη της NASA, υποστήριξε πως το 1979 είδε δύο ανθρώπινες μορφές με διαστημικές στολές να περπατούν προς το όχημα προσεδάφισης Viking στην επιφάνεια του Άρη!

Αποκαλύπτοντας το περιστατικό στο Coast to Coast AM, η Jackie ζήτησε από τον παρουσιαστή να λύσει για την ίδια το μυστήριο των 27 ετών. Μιλώντας στην εκπομπή ανέφερε ότι χειριζόταν κάποια εργαλεία του Viking, του πρώτου οχήματος που έστελνε πίσω στη Γη εικόνες, όταν ξαφνικά παρατήρησε δύο ανθρώπους να περπατούν στην επιφάνεια του Άρη.

«Είδα δύο άντρες με διαστημικές στολές -όχι όπως αυτές οι ογκώδεις που χρησιμοποιούνται συνήθως- αλλά φαίνονταν προστατευμένοι. Εμείς απλώς συντηρούσαμε τον εξοπλισμό. Στη συνέχεια έκοψαν την εικόνα από το βίντεο που παίρναμε», σημείωσε.

Επιπλέον, ο πρώην εργαζόμενος της CIA John Lear ισχυρίζεται ότι η NASA προσγειώθηκε στον Άρη το 1966 και πως οι άνθρωποι προσαρμόστηκαν να αναπνέουν στην ατμόσφαιρα.

Ακούστε την μαρτυρία της γυναίκας στο παρακάτω video και βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα…. (Πάντως το Viking 1 ακούμπησε την επιφάνεια του Κόκκινου Πλανήτη στις 20 Ιουλίου του 1976 και το Viking 2 στις 3 Σεπτεμβρίου της ίδια χρονιάς. Όχι το έτος 1979 που ισχυρίζεται η γυναίκα)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.