Νεαρό ζευγάρι ζούσε με φάντασμα μοναχού!

fantasma-pnevma

Danielle-brandon-ghostΗ Danielle Evanson και ο σύντροφός της Brandon Waterton αναγκάστηκαν να καλέσουν ειδικούς ερευνητές, όταν παρατήρησαν στο σπίτι τους φαινόμενα μεταφυσικής δραστηριότητας! Όπως αναφέρει η εφημερίδα Mirror το ζευγάρι από το Cheshire της Αγγλίας ζούσε ευτυχισμένο στο νέο του σπίτι.

Ο εφιάλτης ξεκίνησε όταν ένα βράδυ είδαν ένα ντουλάπι ανοικτό και μια κονσέρβα στο έδαφος. Αρχικά δεν έδωσαν και τόση σημασία.

Όσο περνούσε ο καιρός όμως τα πράγματα χειροτέρευαν. Άκουγαν θορύβους, τα έπιπλα μετακινούνταν, βρύσες άνοιγαν από μόνες τους, περίεργα δακτυλικά αποτυπώματα εμφανίζονταν στα παράθυρα, και ένα μαχαίρι βρέθηκε καρφωμένο σε πόρτα.

Μια μέρα μια σακούλα με τρόφιμα πήρε ξαφνικά φωτιά“, λέει η 18χρονη Danielle. “Μια άλλη φορά είδα τη λέξη: Φύγετε, γραμμένη στον καθρέφτη“.

Τότε άρχισαν να τραβάνε φωτογραφίες ως αποδείξεις. Σε μια φωτογραφία, μια περίεργη θολή μορφή εμφανίστηκε πίσω από την κοπέλα.

Δεν πιστεύαμε στα φαντάσματα…“, λέει η κοπέλα. Όταν είδαν μια τρομαχτική μορφή που έμοιαζε με μοναχό αποφάσισαν να καλέσουν βοήθεια.

Ζήτησαν τη συνδρομή μιας ομάδας ερευνητών μεταφυσικής δραστηριότητας οι οποίοι ανακάλυψαν ότι το σπίτι ήταν χτισμένο πάνω σε παλιό νεκροταφείο. “Μας είπαν ότι κάτι άσχημο συνέβη στο σπίτι και το πνεύμα κάποιου άνδρα αρνιόταν να φύγει“.

Αποφάσισαν να κάνουν εξορκισμό, γράφει η Mirror.

Κατά τη διάρκεια του εξορκισμού είδαμε τη ψηλή, σκοτεινή φιγούρα του μοναχού στον καθρέφτη. Τότε οι ειδικοί μας είπαν ότι το πνεύμα είχε παγιδευτεί εκεί. O Brandon έσπασε τον καθρέφτη. Από τότε τα πράγματα είναι ήρεμα“, δηλώνει η Danielle.

Πηγή: www.newsbomb.gr

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.