Πρώην υπουργός του Καναδά: 4 φυλές εξωγήινων μας επισκέπτονται!

Paul-Hellyer-aliens-ufo

Οι εξωγήινοι υπάρχουν και οι κυβερνήσεις το ξέρουν και κρύβουν τα στοιχεία, υποστήριξε πρώην υπουργός Άμυνας του Καναδά σε διάλεξη του, λέγοντας μάλιστα ότι τα UFO είναι τόσο διαδεδομένα όσο τα αεροπλάνα στον ουρανό.

Πρόκειται για τον 91χρονο πλέον πρώην υπουργό Άμυνας της χώρας από το 1963 έως το 1967, Paul Hellyer ο οποίος κατηγόρησε κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο πανεπιστήμιο του Calgary, δυνάμεις και κυβερνήσεις ότι αποκρύπτουν την παρουσία εξωγήινων στη γη. Παράλληλα κάλεσε τις παγκόσμιες δυνάμεις να δώσουν στη δημοσιότητα τα έγγραφα που αποδεικνύουν την ύπαρξη των UFO. Προέβλεψε δε ότι μια μέρα ο κόσμος θα πεί στον Πρόεδρο και τον Πρωθυπουργό με τον ένα ή τον άλλο τρόπο,« θέλουμε την αλήθεια και την θέλουμε τώρα, διότι επηρεάζει τις ζωές μας.”

Ο πρώην υπουργός του Καναδά ισχυρίζεται ότι έχει δει ο ίδιος UFO!

Ο υπουργός ανέφερε στη συνέντευξη ότι το 1961 περίπου 50 ΑΤΙΑ πέταξαν σε σχηματισμό νότια από τη Ρωσία και διέσχισαν όλη την Ευρώπη, καταλήγοντας πάνω από το Βόρειο Πόλο. Τότε, έγινε έρευνα και αποφάσισαν, ότι τέσσερα είδη εξωγήινων – τουλάχιστον – επισκέπτονται αυτόν τον πλανήτη εδώ και χιλιάδες χρόνια.

Δείτε video από τις συνεντεύξεις του υπουργού Paul Hellyer:

Πηγή: www.lifo.gr

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.