Απίστευτο! Συσκευή εκκολαπτήριο σκοπεύει να υποκαταστήσει την διαδικασία της εγκυμοσύνης! (video)

Το εκκολαπτήριο pod, όπως ονομάζεται ενδέχεται στο μέλλον να χρησιμοποιείται για την ανάπτυξη των εμβρύων. Ο σκοπός είναι ένας, τα ερωτήματα όμως πολλά…
Αυτό το σύγχρονο εκκολαπτήριο μπορεί στο μέλλον να υποκαταστήσει την «δουλειά» της παρένθετης μητέρας. Η συσκευή έχει την ικανότητα να μεγαλώσει στο εσωτερικό της το νεογνό. Σχεδιάστηκε για να «παίρνει τον ρόλο» της μητέρας και να φέρνει εις πέρας την διαδικασία της εγκυμοσύνης και του τοκετού.

«Η συσκευή μπορεί να μπει στο εσωτερικό κάθε σπιτιού ώστε την ίδια ώρα οι γονείς να έχουν την ευκαιρία να εργάζονται και να κάνουν τις δουλειές του σπιτιού», αναφέρει το Tech Insider. Έτσι, έχουν την δυνατότητα να συνεχίζουν κανονικά οι γονείς τις ζωές τους, την ώρα που το έμβρυο μεγαλώνει.

Η ειδική αυτή συσκευή έχει τρύπα στην οποία ο αγοραστής καλείται ανά διαστήματα να τοποθετεί τροφή για την ανάπτυξη του εμβρύου. Μάλιστα, προσφέρεται και μικρόφωνο που επικοινωνεί με τη συσκευή και οι γονείς μπορούν να «μιλήσουν» στο έμβρυο.

Είναι λοιπόν πιθανόν να αλλάξει αυτή η συσκευή την διαδικασία της εγκυμοσύνης; Το Tech Insider απαντά «ναι, εν μέρει». Άλλωστε, εδώ και αρκετό καιρό έχει γίνει γνωστό ότι αρνιά έχουν αναπτυχθεί πλήρως και με απόλυτα υγιές τρόπο μέσω τεχνητού αμνιακού σάκου, biobag.

Οι σάκοι biobags δεν έχουν ποτέ χρησιμοποιηθεί για την ανάπτυξη ανθρώπων. Ωστόσο, η τεχνολογία συνεχώς εξελίσσεται και όλα είναι θέμα χρόνου… Επομένως, η συσκευή ανάπτυξης εμβρύου, pod, μπορεί στο μέλλον να αλλάξει όσα ξέρουμε σήμερα για την εγκυμοσύνη για καλό σκοπό. Το pod μπορεί να αναλάβει την «δουλειά» της παρένθετης μητέρας ή να βοηθήσει την ανάπτυξη των πρόωρων μωρών.

Το προϊόν αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο. Τη συσκευή αυτή σκέφτηκαν και δημιούργησαν φοιτητές της σχολής σχεδιασμού Product Design ArtEZ που βρίσκεται στο Άρνεμ της Ολλανδίας.

Πηγή: newsit.gr, Business Insider UK

You may also like...