Οι εξωγήινοι του Voronezh: Η διασημότερη επαφή τρίτου τύπου!

Παιδιά ήρθαν αντιμέτωπα με εξωγήινους επισκέπτες!

Παιδιά ήρθαν αντιμέτωπα με εξωγήινους επισκέπτες!

Το γεγονός χαρακτηρίστηκε από την εφημερίδα New York Times ως η είδηση του αιώνα. Μια είδηση που πρώτο έβγαλε το Σοβιετικό πρακτορείο ειδήσεων TASS και ήταν το μόνο μέσο ενημέρωσης εκείνη την εποχή στην Σοβιετική Ένωση που έκανε αναφορά στο γεγονός καθώς όλα τα υπόλοιπα μέσα ενημέρωσης αρνήθηκαν να αναφέρουν την είδηση.

Η προσγείωση του UFO στο Voronezh

Στις 27 Σεπτεμβρίου 1989 στο Βορονέζ, μια πόλη άνω των 800.000 κατοίκων της Ρωσίας, προσγειώθηκε σ’ ένα πάρκο ένα ιπτάμενο αντικείμενο και βγήκε από αυτό ένα πλάσμα 3 μέτρων και ένα ρομπότ, που σύμφωνα με τις μαρτυρίες των μαρτύρων (πολλά παιδιά που έπαιζαν ποδόσφαιρο), επεξεργάστηκε το τοπίο και μάζεψε υλικό από το έδαφος. Οι αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν το Α.Τ.Ι.Α σαν μια μεγάλη αστραφτερή σφαίρα.

Κάτοικοι της πόλης του Voronezh επέμεναν ότι το πλάσμα είχε τρία μάτια και ήταν ψιλόλιγνο.

Δεν ήταν οφθαλμαπάτη“, είπε ο αστυνομικός του τοπικού τμήματος Sergei A. Matveyev του Voronezh, ο οποίος δήλωσε σε τηλεφωνική συνέντευξη ότι είδε την προσγείωση των UFO στις 27 Σεπτεμβρίου. Ο υπολοχαγός Matveyev ομολόγησε ότι δεν είδε τους εξωγήινους, αλλά είδε το διαστημόπλοιο να κινείται αθόρυβα με πολύ υψηλή ταχύτητα και σε πολύ χαμηλό υψόμετρο.

Σκίτσα από τους μάρτυρες. Πάνω αριστερά σχέδιο του UFO και του ρομπότ από τον Roma Torshin (έκτη δημοτικού) Πάνω δεξιά σχέδιο του Genya Blinov credit: Hesemann / Jacques Vallee)

Σκίτσα από τους μάρτυρες. Πάνω αριστερά σχέδιο του UFO και του ρομπότ από τον Roma Torshin (έκτη δημοτικού) Πάνω δεξιά σχέδιο του Genya Blinov (credit:Hesemann / Jacques Vallee)

Σκίτσο από την μαρτυρία της  Elena Penkova

Σκίτσο από την μαρτυρία της Elena Penkova

Μερικά από τα παιδιά μάρτυρες του Voronezh: Lena Sarokina, Vasya Surin, Vova Startsev, Alyosha Nikonov. (credit: Michael Hesemann)

Μερικά από τα παιδιά μάρτυρες του Voronezh: Lena Sarokina, Vasya Surin, Vova Startsev, Alyosha Nikonov (credit: Michael Hesemann)

Το περιστατικό ήταν αδύνατο να αμφισβητηθεί καθώς έγινε μέρα σε ένα από τα πολυπληθέστερα πάρκα της πόλης και οι αφηγήσεις των μαρτύρων, οι οποίοι είπαν ότι αυτό που κατέβηκε από το αντικείμενο, εκτός του περίεργου πλάσματος, ήταν ένα γιγάντιο ρομπότ, επιβεβαιώθηκαν και επιστημονικά, καθώς από την ομάδα έρευνας που συγκροτήθηκε επιβεβαιώθηκε ότι το αντικείμενο που προσγειώθηκε ήταν άγνωστης προέλευσης και επίσης τα ποσοστά ραδιενέργειας είχαν αυξηθεί σημαντικά στο σημείο προσγείωσης του αντικειμένου.

Οι αυτόπτες μάρτυρες ανακρίθηκαν από τις αστυνομικές αρχές,ανάμεσα τους και πολλά παιδιά, αλλά και από δημοσιογράφους, παρά τις όποιες προσπάθειες διακωμώδησης του γεγονότος από πολλούς επιστήμονες η έκταση που πήρε στον τύπο και μάλιστα στην New York Times, αλλά και το πόρισμα της ομάδας έρευνας, δικαίωσε τα λεγόμενα των μαρτύρων.

Δείτε την είδηση στην εφημερίδα New York Times: http://www.nytimes.com/1989/10/14/opinion/the-voronezh-visitors.html και http://www.nytimes.com/1989/10/11/world/ufo-landing-is-fact-not-fantasy-the-russians-insist.html

 

 

 

You may also like...

1 Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.