«Υπάρχουν νεράιδες και τις φωτογράφισα» ισχυρίζεται καθηγητής Πανεπιστημίου!

fairies

Όλοι οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα στο όνειρο και τις φαντασιώσεις, ωστόσο, ο 53χρονος καθηγητής στο Manchester Metropolitan University, John Hyatt, βάλθηκε να αποδείξει με στοιχεία τις δικές του, καθώς υποστηρίζει ότι έχει φωτογραφίσει μικροσκοπικές νεράιδες στη βρετανική εξοχή!

fairy-660

Ο John Hyatt αναφέρει στην dailymail ότι οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν τα τελευταία δύο χρόνια στην περιοχή Rossendale στο Lancashire, αποδεικνύουν ότι οι νεράιδες υπάρχουν στην πραγματικότητα!

Μάλιστα αποφάσισε να πραγματοποιήσει μια έκθεση με αυτές τις εικόνες, ενώ τονίζει ότι όσοι ενήλικες έχουν δει τη δουλειά του άρχισαν να εκφράζουν σοβαρές αμφιβολίες και να πείθονται ότι ίσως τελικά να υπάρχουν οι νεράιδες.

«Οι άνθρωποι μπορούν να αποφασίσουν μόνοι τους τι να πιστέψουν. Εγώ το μόνο που ζητάω είναι να δουν τις φωτογραφίες χωρίς σκεπτικισμό και στερεότυπα» σημειώνει ο Hyatt ο οποίος, πάντως, παραδέχεται πως τα πλάσματα που έχει φωτογραφίσει διαφέρουν πάρα πολύ από τον τρόπο με τον οποίο απεικονίζονται οι νεράιδες στα παιδικά παραμύθια.

fairy1

«Δεν πιστεύω ότι είναι απλά μινιόν βερσιόν των ανθρώπων, πάνε σπίτι τους και πίνουν τσάι» αναφέρει ο Hyatt και προσθέτει «Δεν ξέρω αν έχουν ειδικές δυνάμεις, αυτό που μπορώ να πω είναι ότι τις είδα να απολαμβάνουν την βόλτα τους».

fairy2

neraides
Η είδηση εμφανίζεται σε πολλά μέσα μαζικής ενημέρωσης όπως Huffington Post και Telegraph

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.