«Εξωγήινο πτώμα» βρέθηκε κοντά σε ποτάμι στη Ρωσία (video)

Sosnovy-Bor-alien

Αυτό το μικροσκοπικό «εξωγήινο πτώμα» βρέθηκε κοντά σε ένα ποτάμι στη Ρωσία και δεν έχει καμία ομοιότητα με οποιοδήποτε γνωστό ζώο στη Γη.

Οι Ρώσοι επιστήμονες βρίσκονται σε σύγχυση για το τι θα μπορούσε να είναι και είπαν ότι θα πρέπει να περιμένουμε τα αποτελέσματα των δοκιμών, οι οποίες κατά πάσα πιθανότητα είναι εξετάσεις στο DNA.

Το μυστηριώδες πλάσμα βρέθηκε στις όχθες ενός ποταμού κοντά στην πόλη Sosnovy Bor (Σοσνόβι Μπορ) στη Ρωσία ενώ εξετάστηκε από διάφορους εμπειρογνώμονες και μέχρι στιγμής δεν ήταν σε θέση να εντοπίσουν για το τι ακριβώς είναι.

Αρχικά, οι ντόπιοι κάτοικοι πίστευαν ότι ήταν ένα μεταλλαγμένο έμβρυο κοτόπουλου, αλλά ένας ερευνητής και εμπειρογνώμονας λέει ότι: “Δεν μοιάζει ούτε για ψάρι ούτε για όρνιθα – Αυτό το πλάσμα έχει ένα περίεργο κρανίο και δεν έχει πτερύγια.”

Το μυστηριώδες πλάσμα ελήφθη από τους εμπειρογνώμονες του Ινστιτούτου Βιοφυσικής στο Κρασνογιάρσκ.

Ο εμπειρογνώμονας του Ινστιτούτου Βιοφυσικής στο Κρασνογιάρσκ, βιολόγος Yegor Zadereev είναι επιφυλακτικός μετά την ανάλυση του πλάσματος και λέει ότι είναι δύσκολο να διαπιστωθεί τι είδους πλάσμα ή οργανισμός είναι.

Video:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.